Dünya küçüktür...

Yılların ne kadar çabuk geçtiğini, eski arkadaşlarınızı gördüğünüzde hatırlıyorsunuz. Bu hafta Polonya’ya erasmus programına katılan arkadaşımız Gökhan geldi. Gökhan’ı 2003-2004 sezonlarından beri tanıyorum. O zamanlar hedefler Gökçe Ada Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesi’ne gireceğiz. Adadayız zaten okul falan, yönetim bize ait olacak :). Tabii ki sınav sonrası herkes farklı liselere yerleşti.
2007 ÖSS Hazırlık

Lisede de aynı yurtta kalıyorduk. 4 yıl boyunca hep beraberdik. İyi ve kötü diyebileceğim, bütün YDA liseleri bitiyordu ve biz sadece 2008’de ÖSS sınavına girecek 3(Ben, Gökhan ve Selim) kişiydik. Az kişi olmak bazen iyi olsa da kötü yanlarını da gördük. Yurtta baya hızlı ve etkili bir dönem yaşamıştır. Eğitmenler tarafından takılan bir lakabımızda vardı. Mahşerin 3 Atlısı :). ÖSS’ye de girildi. Gökhan Doğuş Üniversitesinde kalırken, ben ve Selim Viyana’ya geldik.
Noodle

Bu kadar bilgi yeter. Gökhan yaklaşık 5 gün kaldı. Viyana’yı çok beğendi. Master için gelmeyi sonrada evlenip buralarda yaşamayı düşünüyor :). Bundan 3 yıl öncesine kadar tekrar böyle buluşacağımızı ve Viyana’da olacağına akıl erdirmek zordu ama dünya küçük derler…

Kendisini 5 günde öğlen 11-12 de evden çıkıp, sabaha 3-4 e kadar dolaştık. Noodle çok beğendi, gitmeden her boşlukta noodle yedik. Havuza gittik, kafelere, geceleri biraz hareketli olan yerlere gittik. Çikolata yedik bol bol.. Öğrenci evinde ne kadar yemek olursa o kadar yemek yedik. Amacımız dışarıda ki kebabları tattırmaktı.



Şuan da Polonya’da, görüştüm. Yurduna yerleşecek, okuluna gidicek. 4 ay sonra tekrar Viyana üzerinden İstanbul’a geçicek. 4 ay sonra tekrar konuşacağız. Tek başına kaldığında bakalım bizim burada 3 yıldır yaşadıklarımızı daha iyi anlayacak mı?

2012 Westbahnhof

2 yorum:

  1. Selam olsun geriye saydığımız o sınav hazırlık günlerine...

    YanıtlaSil
  2. Selam acı tatlı ama unutulmayacak geçmişimize...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.