Shiftdelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan ile Viyana’da Buluştuk

Yaklaşık 5-6 senedir SDN takip ederim ilk çıktığı günden beride her zaman favorilerim arasındaydı. Hiçbir zamanda benliğini bozmadı. Hakkı Alkan(Troy) forumdakilerle her zaman samimi ve seviyeli bir ilişki içinde olduğundan kısa sürede bu başarıyı yakalaması da kimseyi şaşırtmamıştır. 

Hakkı Alkan(Shiftdelete.Net Kurucusu)  ile ilk takip ettiğim günlerden beri tanışmayı ve internette yayındıkları ofis videolarını izler, o eğlenceli ofiste bulunmayı isterdim. Tabi zaman hızla akıp geçti bende Türkiye’de kalamadım. Yazın birkaç kere denedim ama programlar uyuşamadı bende ziyaret edemedim.

Geçenlerde de sabah twitter kontrol ederken bu tweet dikkatimi çekti.
 

Buraya gelme ihtimalini düşük görüyordum, çünkü Viyana’da teknoloji adına çok bir şey olmadığından aktarma yapıp Almanya’ya geçer diye düşündüm. Mail attım ama tabii ki uçağa bineceğinden cevap alamadım bende hemen İstanbul ofislerini aradım durumu öğrenmek için, istediğim cevap geldi. Ama sadece bir gece kalacaktı. Bütün programlarımı iptal ettim hatta sınavlarımdan birini bile iptal ettim :). Aldığım maillerde burada WD basın açıklaması yapacaktı ve Türkiye’den de sadece SDN davet edilmişti.

Hakkı Alkan röportajı bitti ve bizde kaldığı otele gittik, hemen kendisi toparlandı. Beraber kendisinin de hayran kaldığı Schönbrunn Sarayı’nda Viyana'nin en meşhur tatlılarından Apfelstrudel yedik beğendi mi bilmiyorum belki bu yazıyı okuduğunda fikirlerini de söyleyecektir :). -Aklıma gelmezdi Hakkı Alkan ile Viyana’da görüşeceğim ama işte dünya tekrar küçük diyorum.- Kendisiyle inanılmaz verimli muhabbet ettik. Bize mükemmel fikirler verdi ve bu fikirlerde de destek olacağını söyledi. Bunları şimdi söylemiyorum ama yakın zamanda netleşince onları da buradan yazacağım.  

Kısıtlı bir vakti olduğundan çok zaman geçiremedik ama bu kısa sürede de çok verimli konular konuştuk yeni kapılar, fikirler oluştu. Gitmeden de anı ölümsüzleştirdik  onu da ilk ben yayınlamış olayım :)  Bu arada son günlerde haklarında açılan davanın lehine sonuçlanması bizi de mutlu etmiştir.

Hakki Alkan'dan sonra en soldaki yakisikli olan benim ;)

 

2 yorum:

  1. Samimi sohbetinizle kendimi vatanımdaymışım gibi hissettirdiniz, sağ olun. Bu yazıları okuyunca işime dört elle sarılasım geliyor. İyi ki tanıdım sizleri.

    YanıtlaSil
  2. =) resimin altındaki yorum harici mükemmel. Eline koluna sağlık ....

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.