24. Hafta Etkinlikler


Microsoft Türkiye Yaz Okulu

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Teknolojileriyle ilgili bölümlerinde okuyan öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Microsoft Türkiye Yaz Okulu programı başlıyor! Programın amacı öğrencilerin teorik bilgilerini iş dünyasında çok yaygın olarak kullanılan Microsoft teknolojileri ile birleştirmek, öğrencileri iş koşullarına alıştırmak!

Türkiye’deki üniversiteliermizden tüm bilgisayar mühendisliği bölümü öğrencilerini bekliyoruz! Microsoft Yaz Okulu programı ücretsiz ve tam gün olup, yeni teknolojilerle eğitim ve uygulama geliştirme yapılmasına olanak sağlayacak şekilde planlanmaktadır. Oluşturulan içerik ile 4 hafta boyunca uygulamalı eğitim alabilme fırsatı elde edebilirsiniz. Adaylarda aranan özellikler arasında, öğrencilerin program başlangıç tarihinde 2. veya 3. sınıfın tamamlamış olmaları, yazılım mühendisliği dersini almış ve kariyer planlamalarını yazılım geliştirme olarak düşünüyor olmaları gerekmektedir. Microsoft Yaz Okulu’nda bilişim sektöründeki tecrübeli uzmanlarla tanışabilir ve tecrübelerinden faydalanarak keyifli bir ortamda staj yapma imkanı bulabilirsiniz. Program sonunda öğrencilere Yaz Okulu Katılım Belgesi verilmektedir.

Nasıl Başvurulur?

Katılım için öğrencilerin 15 Haziran 2012 tarihine kadar http://aka.ms/yazokulu adresindeki başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Başvuranlar arasından bitirme projesini Microsoft yazılımlarını kullanarak hazırlamayı ve Imagine Cup 2013 öğrenciler arası Teknoloji yarışmasına başvurmayı amaçlayan öğrencileri arıyoruz. Yapılan öndeğerlendirme sonucunda, aday listeleri ilgili bölüm başkanlıklarına iletilerek kesin katılımcılar için onay alınmaktadır.

Hangi tarihlerde nerelerde katılabilirim?

Yaz okulu programını İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere üç ilde aşağıda belirtilen tarih aralıklarında gerçekleştireceğiz. Başvurularınızda katılabileceğiniz tüm illeri belirtmenizi öneririz.

16 Temmuz – 10 Ağustos İstanbul
16 Temmuz – 10 Ağustos Ankara
23 Temmuz – 17 Ağustos İzmir

Neler öğreneceğim?

Eğitim konularımızdan bazıları Windows 8, Windows Azure, Windows Phone, XNA, Kinect olmakla birlikte tüm katılımcıların eğitimin son haftasında belirtilen teknolojiler üzerine en az 3 uygulama geliştirilmesi beklenmektedir.




Kodcu Kafe Toplantısı – Haziran 2012 (Node.js)

16 Haziran Cumartesi gunu “Kodcu Kafe” Toplantisi
Bahcesehir Universitesinde duzenleniyor. Katilim ucretsizdir.
13.00 – 14.00 – Node Nedir ve Ve Artan Popularitesini Neye Borclu?
Konusmaci : Arda Basoglu
14.15 – 15.15 – Cevik Bir Model : Yalin Girisim (Lean Startup)
Konusmaci : Burak Yaman


Etkinlik Yeri Bilgileri
Etkinlik Yeri:   Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü
Şehir:  İstanbul

Tart New Media ücretsiz web geliştirici yetiştirme kampı (24 Haziran son başvuru)



Tart New Media yeni mezunlara, sektör profesyonellerinden alacakları 8 haftalık yoğun eğtimle hem iyi bir iş imkanı hem de global web projelerinde çalışma şansı sağlıyor.
Kimler Katılabilir?
Öncelikle temel yazılım mühendisliği nosyonlarına sahip olmaları, web geliştirme konusunda istekli olmaları, yaptıkları işe katma değer sağlayabilmeleri, sorunlara kreatif ve analitik yaklaşabilmeleri, öğrenmeyi bilmeleri ve kendilerini geliştirmeyi canlarından çok sevmeleri, her tart aşçısı gibi zeki, çevik ve biraz da garip olmaları şeklinde özetlenebilir.
Bu benim! diyenler aşağıdakilere de bir göz atsın:
Üniversiteden taze mezun, heves ve gusto sahibi, web geliştirme konusunda kariyer arzulayan MÜHENDİSLER (gel, ne mühendisi olursan ol gel), web geliştirme ile ilgili maksimum 2 yıl tecrübe kazanmış PROFESYONELLER, üniversite bitirmeden kendini mühendis donanımları ile yetiştirmeyi başarmış WEB GELİŞTİRİCİLER, yüksek lisans eğitimini tamamlamış, alçakgönüllü YÜKSEK MÜHENDİSLER bize CV ve/ya portfolyolarını en geç 24  Haziran'a kadar gönderebilirler.
Başvurular 24 HAZİRAN'da sonlanıyor.
Detaylı bilgi, başvuru ve seçmelerde çıkan sorular için için: www.tart.com.tr/yazkampi
Etkinlik Yeri Bilgileri
Etkinlik Yeri: 
 Taksim
Şehir: 
 İstanbul

Dünya Öğreniyor, Sen Geri Kalma! Sosyal Medya-SEO-Dijital Pazarlama eğitimi

Cumartesi, 16 Haziran, 2012 - 10:00 - Pazar, 17 Haziran, 2012 - 17:00

Girişimci Gençler Derneği bu ay artık bir yabancı dil gibi "elzem" olan "SEO Uzmanlığı, Google AdWords Eğitimi, Sosyal Medya Etkisi, Dijital Pazarlama"  eğitimleri vermeye başlıyor.
Ne Öğreneceksiniz? 
Sosyal Medya -Online İtibar -Mecra Seçimi ve Yönetimi -Sosyal Medyanın Etkisi Arama Motoru Pazarlama -SEO -Adwords Arama Ağı Google Adwords -Görüntülü Reklam Ağı -Remarketing (Yeniden Pazarlama) Dijital Pazarlama -Pazarlama ve İnternet -İnternet Reklamcılığı -Dijital Pazarlama Kanalları
Uzmanlar:-Mete Özvar -Yeniçarşım Google Adwords Uzmanı
-Barış Kahraman -Google Adwords Hesap Kalite Uzmanı & SEO Uzmanı
-Buğra Birben -Klinik Marka Danışmanı
Nerede Ne Zaman Olacak?
Eğitim 16 Cumartesi - 17 Haziran Pazar günleri
10:00 - 17:00 saatleri arası Haliç Üniversitesi Şişhane Kampüsü'nde yapılacaktır.
Adres: Okçu Musa Cd. Emekyemez Mh. Mektep Sk. No:21 Şişhane - İSTANBUL
Yol Tarifi: Mecidiyeköy Metro Hattı'na binin, Taksim'den Şişhane Metro Hattı'na aktarma yapın ve metronun "Kasımpaşa" çıkışından çıkın, kimse sorsanız tarif ederler.
Katılım Şartları ve Kayıt
  
http://twitter.com/GirsmciGencler  üzerinden yayınlayan "Bu tiviti retivit eden ilk 20 kişiye eğitim ücretsiz verilecektir"  Diğer katılımcılar isterlerse derneğe "üye" olup eğitimden ve diğer yapılacak olan eğitim ve etkinliklerden ücretsiz faydalanabilir, ya da üye olmadan "20 TL" karşılığında eğitimden faydalanabilirler. Eğitime 2 gün boyunca katılan tüm herkese "sertifika" verilecektir.
Etkinlik Yeri Bilgileri
Etkinlik Yeri: 
 Haliç Üniversitesi Şişhane Kampüsü
Şehir: 
 İstanbul

Eklemek istediginiz etkinlikler icin bana ulasin!...

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.