Neler yapıyorum?

Tekrardan merhaba son zamanlarda yazı yazamıyorum. Bunun için öncelikle herkesten özür dilerim. Bildiğiniz gibi yaklaşık bir buçuk ay önce konferans yaptık. Aldığımız tepkilere bakınca gayet verimli geçtiğini görebiliyorum. Umarım tekrarlarını yapma fırsatları olur arkadaşlarımızın, bizimde zamanımız olurda bizde katılırız.

Daha sonrasında tatil ve hemen ardına Viyana hazırlıkları başladı. Üç hafta öncede tekrar Viyana’ya hayatıma kaldığım yerden daha enerjik devam etmeye gelmiştim ki bütün talihsizlikler üst üste geldi.

Okul sisteminin yine değişmesi ve tamamen öğrenci aleyhine olması birçok öğrenciyi de mağdur etti. Bu yüzden bu sıkıntılarla uğraşıyorum. Ama bir kez daha ailem ve çevremdekilerin ne kadar çok destek olduğunu görmek beni tekrar eski enerjime kavuşturdu. O yüzden bunu da sizlerle uzun zamandır nerelerdesin diyenlere haber olsun diye yazıyorum ben buradayım…

Neler yapıyorum?

-         -  Artık kaçınılmaz olan Java ile iyice haşir neşir olmaya başladım. Onun açıklar falan kaybolup gideceği yok ben onun içinde kaybolacağım. Belki de yeni bir atakta benden gelir :)

-         -  Burada teknoloji editörü olarak yazdığım yere tekrar yazılarımla döndüm.

-          - Secwis.com ‘a geçiş yaptık birkaç yazı hazırladım hazırda bekliyor. Site belirli düzenlemelerden sonra yazılarım yayınlacak ve artık teknik olarak orada yazmaya devam edeceğim.

-          - Dışarıda yarı zamanlı çalışmaya başladım. Büyük bir telefon toptan firması. Ben burada içeri yönetimiyle ilgileniyorum. Yazıyı da orada bulduğum bir boş vakitte yazdım. Firma ismini vermiyorum birde saldırılarla uğraşmayalım.

-          - Son olarak Viyana Üniversitesi’ne de misafir öğrenci olarak kayıt yaptırdım. Orada da Bilgisayar Mühendisliği bölümüne devam edicem yanında da farklı sosyal alanlardan dersler alıcam. Bir tane üniversite kesmedi diyeyim :)

Kısacası hayat böyle devam ediyor.. Bir sonraki yazıda böyle boş çene çalmak değil etkili ve faydalı bir yazıyla gelmeyi ümit ediyorum.. Sahip olduklarınızın değerini iyi bilin….

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.